Lukk
Hva leter du etter?
Lukk
Kontakt oss

Transaksjoner / M&A

Kompetanseområde

Når selskaper kjøpes og selges er det en rekke problemstillinger selskapene må ta stilling til for å få gjennomført transaksjonen på best mulig måte.

Solid erfaring kombinert med faglig tyngde er derfor avgjørende for enhver vellykket og verdiskapende transaksjon. Hos Dalan advokatfirma kan du forvente advokater som har grundig forståelse for ditt selskaps kommersielle mål.

Dalan advokatfirma bistår store, mellomstore og små aktører i transaksjonsmarkedet.

Vi yter bistand knyttet til alle ledd i transaksjonsprosessene for alle selskapsformer: aksjeselskaper, allmennaksjeselskaper, ansvarlige selskaper, kommanditt- og indre selskaper, samvirkeforetak, stiftelser og foreninger. Vår bistand omfatter strukturering, kapitalinnhenting, finansiering, budprosesser, due diligence gjennomganger, kontraktsforhandlinger og bistand i oppgjørsfasen.

Våre advokater har spisskompetanse knyttet til å løse komplekse problemstillinger på en effektiv og løsningsorientert måte. Vårt mål er å yte nytenkende og verdiskapende bistand i alle ledd av transaksjonsprosessen for våre klienter. Vi har derfor et skreddersydd team som med sine ulike bakgrunner evner å se problemstillingene fra forskjellige vinklinger.

Vårt internasjonale og uavhengige samarbeid med internationale advokatfirmaer medfører også at vi sammen med våre klienter kan velge den rette samarbeidspartner ved grenseoverskridende transaksjoner.


Håkon Mathiesen
Partner / Advokat
Morten Andresen
Partner / Advokat
Jon Norvald Evensen
Partner / Advokat

Se hele teamet
Vi bistår med:
  • Strukturering, finansiering og tilrettelegging for syndikeringsprosjekter
  • Budprosesser
  • Opprette og administrere datarom
  • Gjennomføring av due diligence-prosesser
  • Kontraktraksforhandlinger og opprettelse av avtaleverk med nødvendige vedlegg
  • Kjøpesumsberegning og oppgjør med closing
  • Oppgjørsansvarlig