Lukk
Hva leter du etter?
Lukk
Kontakt oss


  Aktuelt

  Dalan i ny drakt

  Ny visuell identitet og nettsider er startpunktet for en fornyelse av ærverdige Dalan Advokatfirma.

  Dalan er i utvikling og nettsiden og vår visuelle identitet er viktige kontaktpunkter mot markedet. Med røtter tilbake til 1862 er det viktig å ivareta den stolte historien samtidig som dagens Dalan er et moderne, kompetent og fremtidsrettet advokatfirma med ledende bransjeprofiler innenfor en rekke rettsområder. Med dette som bakteppe har branding- og designbyrået Blake and friends utarbeidet visuell identitet og nettsider.

  I spissen for arbeidet med ny identitet og nettsider er senioradvokat Benedicte Krogh Grimstad og partner Karoline Røvik Zeiner.

  «Blake har bistått oss med å utarbeide en ny merkevarestrategi som grunnlag for å den nye identiteten, et arbeid som involverte hele firmaet i workshops og mindre arbeidsteam. Merkevarestrategien defineres blant annet ut fra at dagens Dalan har en god kombinasjon av erfarne rådgivere og yngre advokater og står dermed godt på merkevareløftet Morgendagens rådgivning bygget på tradisjoner».

  Med et et sterkt prosedyreteam som årlig fører et betydelig antall rettssaker for domstolene, flere med møterett for Høyesterett samt gode og langvarige klientrelasjoner, bekreftes vår kompetanse, bransjeforståelse og handlekraft. Dette ligger til grunn for logo, grafikk og emblem som henter inspirasjon fra håndverk og tradisjoner kombinert med en sober fargepalett med et frisk innslag av elektrisk blå. Den nye identiteten er tilpasset dagens digitale medielandskap og inneholder en verktøykasse som gjør Dalan i stand til å fremstå tydelig og profesjonelt på både digitale og analoge plattformer.

  Den nye nettsiden skal være et levende verktøy for informasjon og kunnskap innenfor ulike rettsområder. Det viktigste er å gjøre det enkelt for markedet å se bredden i våre tjenester samtidig som det er enkelt å navigere. Vi har tung fagkompetanse på områder som eiendom, corporate, arbeidsliv og familie, og nettopp dette dannet kjernen for alt innholdet man finner. Dalan er bransjeledene innenfor alle rettsområder knyttet til fast eiendom, noe som reflekteres i et inngående faglig innhold.

  Nettsiden er i tillegg lagt opp til å kunne utvides gjennom egen kundeinnlogging til digitale prosjektrom og tjenester for håndtering av kundeforhold og gjennomføring av prosess og prosedyre. Det nye designet skal også gjøre det enklere å komme i kontakt med riktig advokat, enten for å booke et møte eller for å avklare spørsmål knyttet til en problemstilling.

  Vi går en spennende tid i møte og håper markedet opplever oss på en ny og fremtidsrettet måte.


  Se bio

  Benedicte Krogh Grimstad
  Partner | Advokat

  Ta kontakt her
  Se bio

  Karoline Røvik Zeiner
  Partner | Advokat

  Ta kontakt her