Lukk
Hva leter du etter?
Lukk
Kontakt oss


  Aktuelt

  Dømt til å respektere millionavtale

  Eiendom

  Et søksmål for Dalan advokatfirmas kunder førte frem med en dom på mange millioner kroner. Saken gjaldt en muntlig avtale om eiendomsutvikling.

  Det var ikke avgjørende at noe skriftlig avtaledokument ikke kunne fremlegges, all den tid avtalen likevel vitterlig var blitt praktisert av partene i flere år.

  Søksmålet ble ført mot en toneangivende eiendomsbesitter i Fredrikstad. Oppføringen av Dampskipsbryggen 12-14 i Fredrikstad sentrum (bildet) var utgangspunkt for søksmålet.

  Lenke til hele saken: f-b.no (krever innlogging)

  Ansvarlig partner: Advokat Carl Bore (H)


  Publisert 21.04.2020

  Relaterte artikler

  Salgspålegg etter eierseksjonsloven § 38

  Eiendom Tingsrett
  Salgspålegg etter eierseksjonsloven § 38
  Denne artikkelen tar utgangspunkt i eierseksjonslovens § 38. Det gjøres imidlertid oppmerksom på at tilsvarende bestemmelse gjelder for borettslag og boligaksjeselskaper (borettslagslovens § 5-22). De samme forhold som er redegjort [...]
  Byggesak – kort fortalt

  Eiendom Entreprise
  Byggesak – kort fortalt
  Ønsker du å gjøre tiltak på din eiendom står du overfor en byggesak. Noen tiltak er unntatt søknadsplikt, mens andre er søknadspliktige og kan igangsettes først etter en individuell godkjenning [...]
  Gjenbruk av brukte byggematerialer forenkles i ny forskrift

  Eiendom Eiendomsutvikling
  Gjenbruk av brukte byggematerialer forenkles i ny forskrift
  De nasjonale dokumentasjonskravene i «Forskrift om dokumentasjon av byggevarer» (DOK) har vært en barriere for effektiv og miljøvennlig omsetning. Nå skal gjenbruk av brukte byggematerialer bli enklere.