Lukk
Hva leter du etter?
Lukk
Kontakt oss


  Aktuelt

  Kvinneandel på 30 prosent

  Advokatbladet presenterer i en artikkel nytt om partnere i landets største advokatfirmaer, herunder Dalan.

  Dalan opplyser at de har tatt opp tre nye partnere, og at firmaet nå har en kvinneandel på over 30 prosent i partnerskapet.

  De tre er Benedicte Krogh Grimstad, Hanne-Marie With Solvang og Christian Bugge.– Jeg er stolt og takknemlig over å få bli en del av partnerskapet i Dalan. Dalan har en unik kultur og et meget godt arbeidsmiljø – et miljø jeg anser som veldig motiverende. Dalans eiendomsteam er et av landets sterkeste fagmiljøer innenfor eiendom – og jeg gleder meg til å ta en enda større del i reisen videre. Etter årets partneropprykk er vi i Dalan nå totalt seks kvinnelige partnere av totalt 19. At vi nå har en kvinneandel i partnerskapet på rett over 30 prosent er vi stolte av, sier Grimstad til Advokatbladet.

  Mens de to førstnevnte har mange års erfaring fra firmaet, ble Christian Bugge hentet inn fra kommuneadvokaten i 2018.

  – Da jeg skulle begynne privat igjen etter noen år som offentlig advokat, falt valget raskt på Dalan med sine tradisjoner og dyktige folk innen mine kjerneområder. De to årene som senioradvokat har vært veldig bra. Som partner håper jeg å kunne bidra til å utvikle firmaet videre innenfor disse områdene, påpeker Bugge til Advokatbladet.


  Du finner hele artikkelen her.


  Se bio

  Benedicte Krogh Grimstad
  Partner | Advokat

  Ta kontakt her
  Se bio

  Hanne-Marie With Solvang
  Partner | Advokat

  Ta kontakt her
  Se bio

  Christian Bugge
  Partner | Advokat

  Ta kontakt her