Lukk
Hva leter du etter?
Lukk
Kontakt oss


  Aktuelt

  Ny partner fra 1. september

  Eiendom

  Vi har gleden av å meddele at Sven Magnus Rivertz har tiltrådt som ny partner hos Dalan med virkning fra 1. september 2020.

  Sven kommer fra en stilling som senioradvokat i Advokatfirmaet BAHR, der han har arbeidet i BAHRs eiendomsgruppe i nesten 10 år. Han har omfattende erfaring med selskaps- og eiendomsrelaterte spørsmål, herunder kjøp og salg av næringseiendom, forhandlinger av leiekontrakter, eiendomsutvikling, strukturering og organisering av eiendommer, plan- og bygningsrett m.m. Sven har også merverdiavgiftsrettslig kompetanse, og vil tilføre Dalan ytterligere styrke på dette fagfeltet.

  Dalan er svært fornøyd med at Sven har takket ja til å bli med på laget. Han representerer en ytterligere forsterkning av vårt allerede solide og robuste eiendomsteam. Således passer Sven perfekt inn i den strategiske satsingen som Dalan nå gjennomfører, der selskapet har fått ny profil og der man har sluppet til flere unge dyktige partnere de siste årene. Vi er et tradisjonsrikt selskap på full fart fremover!