Lukk
Hva leter du etter?
Lukk
Kontakt oss


  Aktuelt

  Vi blir flere, og åpner kontor i Lillestrøm

  «Det er med stor glede vi kan meddele at vi åpner et nytt kontor sentralt i Lillestrøm. Dalan advokatfirma har lenge hatt et stort nedslagsfelt i Romerike-regionen, men med denne nysatsningen vil vi befeste og utvide vår posisjon til glede for både eksisterende og fremtidige kunder!»

  Det sier styreleder i Dalan advokatfirma, Håkon Mathiesen. Firmaet ønsker nå velkommen totalt syv nye kollegaer. Johannes Andersen, Hans-Petter Benth, Tor Erlend Framstad og Bjørg Strandos Granerud tiltrer som partnere i firmaet. I tillegg starter advokatfullmektigene Cecilie Nedrebø og Ellen Holt Skjerve, samt Stine Sørum Mytting som advokatassistent DNA. Det nye avdelingskontoret åpnes i Storgata 16 i Lillestrøm, der både våre nye kollegaer – samt flere av våre eksisterende kollegaer – vil ta imot eksisterende og nye kunder. Advokat Tor Erlend Framstad vil lede den nye satsningen i Lillestrøm og har følgende kommentar:

  «Jeg ser frem til å bli en del av Dalan advokatfirma. Som eiendomsadvokat verdsetter jeg firmaets lange tradisjoner innenfor mine fagområder med et tilhørende sterkt fagfellesskap. Dalans satsing og kompetanse på selskapsrett, passer også med mine arbeidsområder. Jeg gleder meg til å ta imot både gamle og nye kunder i våre nye lokaler i Lillestrøm sentrum.»

   

  Fotograf: Ingar Sørensen