Lukk
Hva leter du etter?
Lukk
Kontakt oss


  Aktuelt

  Vi styrker laget

  Eiendom

  Vi er glade for at vi denne uken har tatt imot to nye medarbeidere i Dalan, Carl Philip Fleischer og Faizan Mahmud. Carl Philip trer inn som partner i selskapet, og Faizan som fast advokat.

  Vi er alle svært fornøyd med å få Carl Philip og Faizan med på laget. De har begge solid juridisk erfaring, og vil bidra til å styrke firmaets fagkompetanse og til den videre utviklingen av selskapet.

  Carl Philip Fleischer har vært ansatt i Arntzen de Besche siden 2012, og kommer til Dalan etter et år som konstituert statsadvokat ved Oslo statsadvokatembeter. I Dalan vil han viderføre en allsidig advokatpraksis og bistå med rådgivning og tvister med fast eiendom og miljørett i fokus. Videre har han kompetanse på insolvens/konkurs, tvangsfullbyrdelse og foretaksstraff. Carl Philip har også lang erfaring med prosedyre for domstolene, og prosederer jevnlig saker i tingrett og lagmannsrett. Han har også kompetanse på voldgift og midlertidig sikring.

  Faizan Mahmud kommer fra Øst Politidistrikt hvor han har jobbet som politiadvokat. I Dalan vil han bistå primært innen eiendomsrett og arbeidsrett. Tidligere har han blant annet jobbet som dommerfullmektig. Gjennom denne erfaringen har Faizan tilegnet seg solid kompetanse innen tvisteløsning. Han har også opparbeidet seg erfaring som rettsmekler innen kontraktsrettsområdet. De siste årene har han prosedert jevnlig for domstolene.

  Velkommen til Dalan – vi gleder oss til veien videre!


  Se bio

  Carl Philip F. Fleischer
  Partner | Advokat

  Ta kontakt her
  Se bio

  Faizan Mahmud
  Fast advokat

  Ta kontakt her
  Kompetanseområde